Цифри і факти

Переглядів 493
UkrFootball.ua UkrFootball.ua
0 голосів

У 15 турі було забито 12 м’ячів. Господарі забили 9 м’ячів, а гості відзначилися тричі. Середня результативність туру — 4 м’яча за гру. У першому таймі було забито 6 м’ячів, у другому — 6. Усього у чемпіонаті було забито 222 м’ячі. 127 — на рахунку господарів, 95 — гостей. Середня результативність у чемпіонаті — 5,05 м’яча за гру. У першому таймі було забито 87 м’ячів, у другому — 135.

Цього туру були зіграні всі 3 матчі. Дві перемоги на рахунку господарів. 1 матч закінчився нічийним рахунком. Усього у чемпіонаті було зіграно 44 матчі. 23 перемоги — на рахунку господарів, 12 — гостей. 9 матчів закінчилися нічийним рахунком.

У турі зафіксовано 2 дубля. Вони на рахунку Віталія Нестерука («Єнакієвець») і Сергія Якуніна («Ураган»). Усього у чемпіонаті на рахунку гравців — 22 дубля. 6 на рахунку гравців «Енергії».

У турі було призначено 1 пенальті. Його реалізував гравець «Урагану» Роніньо. До речі, гравці івано-франківської команди частіше за інших пробивали удари із шестиметрової позначки — 4 рази. Усього у чемпіо­наті було призначено 8 пенальті. 7 із них забито.

У турі забитий і один автогол. Його автором став гравець «Спортлідера+» Андрій Засенко. Усього у чемпіо­наті — 9 автоголів. Найбільше у свої ворота забили гравці «Спортлідера+» — 3. На рахунку Андрія Засенка 2 автоголи.

Гра в Івано-Франківську стала для ЛТК 260 матчем у чемпіонатах України. Перший гол у матчі з ЛТК став для Сергія Якуніна 100-м у чемпіонатах України. 30-й гол у чемпіонатах України забив гравець «Єнакієвця» Тіагу. 15 гол у чемпіонатах України забив гравець «Спортлідера+» Андрій Чуднов.

У 15-му турі в пасиві гравців 3 жовті картки. 1 — на рахунку господарів, 2 — гостей. Усього у чемпіонаті на рахунку гравців 109 жовтих карток: 43 — на рахунку господарів, 66 — гостей. Також у турі арбітри вилучили гравця «Енергії» Дениса Овсяннікова. Це вже шосте вилучення у чемпіонаті. До речі, в його пасиві 5 жовтих карток і 1 вилучення.

У турі арбітри зафіксували 26 фолів. Усього у чемпіонаті в пасиві команд 582 фоли.

Сергій ЧАЙКА

X