Ернесто ВАЛЬВЕРДЕ: «Команда перебуває на складному етапі»

Переглядів 106
UkrFootball.ua UkrFootball.ua
0 голосів
Тренер «Атлетика», здавалося, був дещо засмучений результатом

— Як вам те, що відбувалося сьогодні на полі?

— Скажу чесно: це непростий поєдинок. Тяжкий матч. Гра була дуже швидкою, інтенсивною та насиченою. Ми знали, що суперник, який приїхав до нас у гості, — непроста команда. У «Шахтаря» хороші гравці. За сьогоднішній матч ми багато чого навчилися й продовжуємо вдосконалюватися. Зараз ми перебуваємо на дуже важливому етапі. Він складний, але разом із тим ми дуже раді, що беремо в ньому участь.

— На ваш погляд, що означає для «Атлетика» старт із нічиєї?

— Загалом, ми задоволені. Гра залишила позитивне враження. Хоча ми й не перемогли, ви бачили, що в нас були хороші передачі та атаки. Із іншого боку, думаю про те, що ми могли й поступитися!

— Прокоментуйте, будь ласка, дві останні заміни, які ви зробили до кінця поєдинку.

— Проблема була в тому, що Ібай Гомес не міг бігати, в нього були деякі складності, тож довелося зробити одну заміну, потім іншу, щоби прикрити центральну частину поля. Для того, щоби не було проблем у захисті. Цим і були зумовлені дві останні заміни.

— Гра в атаці. Із нашої точки зору, вона не була небезпечна для супротивника.

— Не думаю. Хоча у цілому ми грали на цьому полі проти дуже сильних команд, таких, як «Реал» (Мадрид), «Барселона». Але сьогоднішній матч був одним із найскладніших. Були такі моменти, коли ми відчували невпевненість у собі, неспокій, що призвело до того, що наші футболісти припускалися помилок.

— Здавалося, що гра закінчувалася на зниженому темпі, а футболісти втомилися, навіть пішли з поля розчарованими. Наступний матч за три дні, вже є якісь перспективи?

— Ми повинні бути там, тому ми там будемо, не зважаючи ні на що. Сподіваюся, що за ці дні команда відпочине. Ймовірні якісь зміни, але не кардинальні.

— Чи здивував вас результат 6:0 в грі «Порту» — БАТЕ? Які прогнози й перспективи ви бачите із цього приводу?

— Так, але я не бачив цю гру, знаю тільки підсумок. Це — лячний результат.

X