«Говерлі» було дуже тяжко надіятися навіть на нічию…»

Переглядів 179
UkrFootball.ua UkrFootball.ua
0 голосів
Василь Кардаш, експерт.

«Динамо»  «Говерла». Чи можна назвати цей матч репетицією перед грою в Лізі чемпіонів? Валерій Васильович Лобановський говорив, що кожен матч, який відбувається напередодні найпрестижнішого клубного турніру світу — це генеральна репетиція. Саме через такі матчі команда готується до Ліги чемпіонів. Тому дуже важливим було для «Динамо» добре провести цей поєдинок напередодні від’їзду до Ізраїлю. Якщо говорити безпосередньо про сам матч, то команди перебували у різних вагових категоріях. Думаю, це було помітно абсолютно всім. Тому говорити про те, що ужгородський клуб може зараз створити якийсь опір киянам… Команда Сергія Реброва зараз дуже потужно виступає, тому «Говерлі» було дуже тяжко надіятися навіть на нічию у виїзному матчі з чемпіоном України.

«Олімпік» — «Шахтар». Наскільки мене здивував такий рахунок? М’яко кажучи, це був досить дивний матч. Але якщо говорити суто по грі, то для команди Луческу це також була важлива зустріч, враховуючи те, що цього тижня «гірники» теж гратимуть у Лізі чемпіонів. Проте зрозумійте: до гри «Шахтаря» у цьому матчі в головного тренера однозначно будуть претензії та запитання. Можливо, виходячи з того, що в минулих турах «гірники» вигравали з досить великими рахунками, у футболістів, напевно, могла з’явитися певна розслабленість. Тому тут запитань багато. Та, попри все, маємо розуміти, що Ліга чемпіонів — це зовсім інші пристрасті та зовсім інша атмосфера. Переконаний, якість гри підопічних Луческу у зустрічі з ПСЖ буде зовсім іншою, бо це зовсім інший турнір.

«Металіст»  «Дніпро». Ми всі прекрасно знаємо, які непрості стосунки існують між цими командами. За будь-якої ситуації, в клубах, на якому місці вони би не перебували в турнірній таблиці, матчі між цими суперниками завжди проходять за неймовірної напруги. Говорячи детальніше про протистояння, яке було минулої неділі, то рівень і підбір гравців «Дніпра» на сьогодні є якісніший. Зрештою, це і стало одним із факторів перемоги. Думаю, що вболівальники отримали масу задоволення від цієї гри. Складно говорити, чи міг розраховувати «Металіст» на очки у цьому матчі, але «Дніпро» просто сильніший на сьогодні.

X