Олег ФЕДОРЧУК: «Думаю, якщо починаються такі розмови, то рішення вже ухвалили»

Переглядів 125
UkrFootball.ua UkrFootball.ua
0 голосів
Схоже, вже екс-тренер «Полтави» прокоментував новину про своє звільнення

— Знаю, що зараз виникли розмови, що зі мною не хочуть співпрацювати, — каже Олег Вікторович. — Утім, конкретної розмови з керівництвом не було. Думаю, якщо починаються такі розмови, то рішення вже ухвалили. Розумію, якщо немає результатів і довіри, тоді шляхи розходяться.

— У розмові двотижневої давності говорили, що президент усе розуміє. Уже не розуміє?

— Та й перед останньої грою наче розумів. У нас багато травмованих. Проти «Динамо-2» в запасі було чотири центральних захисники. Тим паче, проти нас киян провели свій найкращий матч. Утім, вердикт уже, певне, винесли.

Час покаже, правий я був чи ні. Будь-яка дія має довготривалий ефект. Якщо працюєш чесно, ти встановлюєш часові орієнтири. Хороший приклад — Газзаєв. Я був одним із багатьох, хто критикував його за те, що він ставив Ярмоленка. Проте росіянин виявився правим, але його вже звільнили. Подивимося, де потім гратимуть молоді гравці, яким я довіряв. Був у мене гравець — Шарпар. Із мене сміялися, коли я його взяв із дев’ятого класу в першу лігу. Зараз він непогано виступає, а людей, які кепкували з мене, я вже навіть прізвища забув. Аналогічна ситуація була з Гуменюком та Пилявським. Отож відповідь дасть лише час.

Євген ДЕМЯН.

X