Сергій КЕРНИЦЬКИЙ: «Залучимо додаткові сили із числа наших уболівальників із 20-го сектора»

Переглядів 168
UkrFootball.ua UkrFootball.ua
0 голосів
Про засоби безпеки на матчі «Чорноморець» — «Таврія» розказав гендиректор одеситів

До останнього було незрозуміло, прибуде «Таврія» на матч-відкриття весняної частини з «Динамо» чи ні. Невідомою була й реакція столичних уболівальників стосовно кримчан, які того дня начебто голосували за від’єднання Криму від України. Проте матч на НСК «Олімпійський» пройшов у товариській атмосфері без жодних проявів агресії та ненависті. Після останніх подій на півострові, який анексували до складу Росії, були побоювання, що сімферопольці відмовляться від наступної зустрічі із «Чорноморцем» або в Одесі на них чекатиме не зовсім теплий прийом. Зрештою, все покаже сам матч, напередодні якого таврійці офіційно підтвердили, що прибудуть на гру, а гендиректор «моряків» висловив сподівання, що зустріч пройде в такій же дружній атмосфері, як і в Києві.

— Матч у Києві за участі «Таврії» пройшов спокійно й показав, що футбол може об’єднувати вболівальників, — підкреслив Сергій Керницький. — Думаю, й наша гра з кримчанами відбудеться у цивілізованих умовах, і фанати знайдуть порозуміння.

— Які заходи безпеки збираєтеся застосовувати на матчі із сімферопольцями?

— Ми діємо в рамках регламенту чемпіонату країни, й робимо все від нас залежне, щоби вболівальники почувалися якомога безпечніше.

— Це значить, що безпеку буде посилено?

— Так. Зараз до безпеки підвищена увага, тож до, під час і після матчу з кримчанами залучимо додаткові сили із числа наших уболівальників із 20-го сектора Поки не можу це конкретизувати, адже триває підготовка до поєдинку.

— Чи є у вас відомості, скільки вболівальників прибуде із Сімферополя й які їхні плани під час перебування в Одесі?

— Ні, такою інформацією ми не володіємо, але в будь-якому разі чекаємо на групу підтримки «Таврії». Для вболівальників кримчан виділені окремі місця, тож, як уже наголошував, сподіваємося, що на трибунах люди з повагою будуть ставитися один до одного.

— Керівництво кримчан не висуває ніяких додаткових вимог щодо безпеки команди?

— До нас із таким проханням ніхто не звертався. Водночас, хочу наголосити, що нашим гостям нема чого боятися.

Сергій ТАЛИМОНЧИК.

X