Сергій СОЛДАТОВ: «У еліту поки не цілимо, але не виключаю, що завдання можемо переглянути»

Переглядів 157
UkrFootball.ua UkrFootball.ua
0 голосів
Наставник «Оболоні-Броваря» не бачить нічого дивного в тому, що його підопічні на старті переграли одного з претендентів на підвищення в класі

— Сергію Вікторовичу, вітаю з дебютною перемогою, зізнаюся, ваша команда піднесла неочікуваний сюрприз.

— Для вас, можливо, цей результат і став неочікуваним, та я би його таким не назвав. Команда рішуче налаштовувалася на поєдинок, і, як результат, здобула перемогу. Якщо ми здобули троє очок у цій дуелі, значить нам пощастило більше.

Варто додати, що свій відбиток на грі залишила й погода. Проте в бажанні й самовіддачі дорікнути своїм підопічним не можу. Хлопці молодці, старалися.

— Якщо вже перемагаєте претендентів на підвищення в класі, то й самі, либонь, цілите в еліту?

— Таких думок у нас поки немає. Завдання в цьому сезоні переслідуватимемо дещо інші. А щодо «Зірки», то я б не радив таку прискіпливу увагу приділяти програшу кіровоградців. Це все ж таки був перший тур. Із того, що я побачив, можу сказати, що команда в них хороша й перспективна. З такими колективами завжди було приємно грати й корисно на перспективу, адже з ними й набуває­мо досвіду.

— Але ж апетит приходить під час… Якщо за підсумками першої половини чемпіонату покажете чудовий результат, можливо, згодом і завдання будуть переглянуті?

— Ну якщо результати цьому сприятимуть, не виключаю, що, може, наші цілі й зміняться.

— Півоборонець вашої команди Артем Фаворов сказав, що «Оболонь-Бровар» в еліті точно не загубився би. Ви розділяєте таку думку вашого підопічного?

— Футболіст молодий і амбітний. У нас майже всі такі. Гадаю, команда не загубилася би і в прем’єр-лізі. Амбіції в нашого клубу, як і в президента, — здорові, тож у майбутньому бачу наш ФК в еліті.

— Із базою у вас проблем немає. А з комплектацією команди? Чи у всеозброєнні підійшли до нового сезону?

— Поки підсилюватися не будемо. І таким складом можемо грати. Скажу навіть більше, отримуємо від цього задоволення. У перспективі ж розраховуємо на нашу молодь, яку поступово будемо залучати до основи.

— Як уже сказали, конкретного завдання підвищитися в класі перед командою не стоїть. Особисто перед собою та колективом які цілі ставите?

— Наше завдання — за підсумками першої частини сезону бути в п’ятірці. Якщо ж удасться посісти місце в трійці — буде ще краще.

Олександр ТРАВЯНКА.

X