Перша ліга

Чергове повернення до великого футболу: клуб із Сумщини знову братиме участь у Першій лізі

Переглядів 2357
Ілля Деулін
3 голоси
Футболісти Вікторії. Фото: Facebook клубу
Ще одна команда з Сумської області, яка через повномасштабне вторгнення тимчасово призупинила виступи та сконцентрувалася на підтримці армії, повертається до професійних змагань

Футбольний клуб Вікторія з міста Суми у своєму каналі в Telegram оголосив про повернення до професійного футболу, а саме до Першої ліги. 

«Ми всі живемо в умовах війни з її викликами і складнощами. Але завзяття й віра в перемогу нікуди не зникли. Зараз команда повертається з бажанням показати всім свою силу та відданість футболу», – зазначається в заяві клубу.

Вікторія повертається саме до Першої ліги, адже в грудні 2021 року вона об’єдналася з липоводолинським Альянсом, який на момент дострокового завершення сезону займав третє місце, а згодом зайняла його місце у професійних змаганнях. 

Наразі невідомо, хто очолить команду, адже тренерський дуумвірат, який працював з Вікторією до початку повномасштабного вторгнення так чи інакше пов’язаний з іншими командами: Анатолій Безсмертний очолює ФК Львів, а Юрій Ярошенко, за інформацією ЗМІ, стане головним тренером вінницької Ниви. 

Раніше про повернення до Другої ліги та збір коштів на відновлення стадіону оголосив ФК Тростянець, то ж Сумщина в сезоні 2023/2024 у професійних змаганнях буде представлена щонайменше двома командами.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт