Перша ліга

Головний тренер Металіста 1925 відреагував на втрачену перемогу: ван Леувен показав ставлення до гравців

Переглядів 704
Богдан Чернишевський
1 голос
Патрік ван Леувен. Фото6 ФК Металіст 1925
Головний тренер Металіста 1925 Патрік ван Леувен розповів, як футболісти його команди відреагували на нічию з Кудрівкою (1:1) в минулому турі Першої ліги.

Наставник Металіста 1925 Патрік ван Леувен повідав про реакцію гравців харківського клубу на втрату очок у матчі з Кудрівкою (1:1) у восьмому турі Першої ліги.

За словами нідерландського фахівця, футболісти усвідомлюють допущену помилку, що призвела до втраченої перемоги в матчі – харків'яни пропустили гол у компенсований час (його автором став Артем Легостаєв). 

«Футболісти правильно відреагували на втрачену перемогу проти Кудрівки. Вони одразу зрозуміли, що припустилися великої помилки, що не були готові якісно дограти до останньої секунди. Ми завжди наголошуємо, що матч триває понад 90 хвилин і завершується лише після фінального свистка арбітра». 

Наставник також розповів про свої очікування від матчу з СК Полтава, яка лідирує в групі Б турніру. 

«Цього тижня гравці добре тренувалися, наш наступний суперник - це команда, яка знаходиться на першому місці, вони мають більше перемог, ніж у нас. Проте ми довіряємо нашій якості, будем грати на хорошому стадіоні та демонструватимемо гарний футбол», – наводить слова ван Леувена пресс-служба клуба.

  • Ван Леувен став головним тренером Металіста 1925 в серпні 2024 року, команда займає третє місце в своїй групі.
  • Під його керівництвом харків'яни здобули дві перемоги (2:1 – над Металургом, 2:0 – над Вікторією) в чемпіонаті і тричі зіграли внічию (0:0 – з командою ЮКСА, 2:2 – з Діназом і 1:1 з Кудрівкою), а також вилетіли в третьому раунді кубка від Вереса (0:4).
  • З СК Полтава Металіст 1925 зіграє в п'ятницю, 27 вересня, початок матчу – о 16:00.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт