Перша ліга

Головний тренер Металіста 1925 зробив заяву про ряд гравців: що сказав ван Леувен після трьох ігор без перемог

Переглядів 108
Богдан Чернишевський
0 голосів
Патрік ван Леувен. Фото: ФК Металіст 1925
Головний тренер Металіста 1925 Патрік ван Леувен прокоментував результат матчу його команди в матчі 10-го туру Першої ліги з ФСК Маріуполь. Зустріч завершилася внічию – 1:1.

Наставник Металіста 1925 Патрік ван Леувен висловив свою думку про підсумок матчу 10-го туру Першої ліги з ФСК Маріуполь (1:1).

Нідерландський фахівець поскаржився на низький відсоток реалізації гольових моментів. Його команда не виграє вже три матчі поспіль (дві нічиї і поразка).

«З того часу, як я очолив команду, в кожній грі ми мали нагоди забити більше, ніж один чи два голи. Ми маємо продовжувати працювати і сподіваємося, що, відчуваючи довіру, футболісти почнуть забивати більше». 

Ван Леувен розповів, що завадило більш ефективній грі нападника Олексія Сидорова і похвалив хавбека Арі Моуру за гол. 

«Сьогодні у Сидорова були моменти, але йому нелегко, тому що суддя дозволяв захисникам робити з ним усе, що завгодно, тому йому було важко знайти простір і завдати якісного удару. Арі Моура сьогодні забив гарний гол, непогано працював Кравець, виконав кілька непоганих кросів зі свого флангу». 

Також наставник пояснив, чому його команда недостатньо забиває. 

«Інколи гравці трохи поспішають і не завжди правильно обирають позиції, щоб замкнути ці передачі з флангів. Так, ви правильно відзначили, що забили всього дев’ять голів, але мали більше», – наводить слова ван Леувена пресслужба клубу.

  • Після дев'яти зіграних матчів Металіст 1925 йде четвертим у групі В Першої ліги. У клубу дві перемоги, п'ять нічиїх та дві поразки (11 очок).
  • У наступному матчі чемпіонату харків'яни зустрінуться з Кремнем (9 жовтня).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт