Перша ліга

Карпати Маркевича та Нива Бузова йдуть без втрат: огляд матчів третього туру Першої ліги

Переглядів 2335
Артем Жилінський
3 голоси
Мирон Маркевич. Фото: ФК Карпати
Сьогодні відбулася перша половина матчів третього туру Першої ліги. Львівські Карпати здолали Прикарпаття, Нива Бузова продовжує перемагати та інші результати.

У матчі Маріуполь – Полтава глядачам довелося чекати цілу годину, щоб побачити перший м’яч. Полтавський колектив повів у рахунку, але господарі у меншості змогли відігратися та здобули нічию.

Маріуполь — Полтава 1:1

Голи: Гарнага (89, автогол) - Щербак (61)

Вилучення: Булгаков (48)

Карпати ж помстилися Прикарпаттю за виліт із Кубка України. Єдиний м’яч команда Маркевича зуміла забити в кінцівці матчу після суперечливого пенальті. таким чином, львів'яни вистраждали перемогу.

Прикарпаття — Карпати 0:1

Голи: Невес (77, пен)

У ще одному матчі зустрічалися Нива Бузова та Нива Тернопіль. Обидві команди ще не програвали у Першій лізі, але все-таки своєї першої поразки зазнала тернопільська команда. Голи досвідчених Сергійчука та Паламаря вивели господарів вперед, а гості зуміли забити лише один м’яч.

Нива Бузова — Нива Тернопіль 2:1

Голи: Сергійчук (4, пен), Паламар (62) - Різник (67)

Матч Епіцентр – Агробізнес подарував епічну розв’язку в кінцівці матчу. Гості повели у рахунку на 82-й, а вже за дві хвилини отримали пенальті у власні ворота, який реалізували господарі.

Епіцентр — Агробізнес 1:1

Голи: Беженар (85, пен) - Заєць (82)

В останньому матчі дня Лівий берег познущався з ФК Чернігів. Київська команда розтрощила своїх опонентів, граючи в меншості із 26-ї хвилини. В кінцівці матчу команди отримали ще дві червоні, але на результат це ніяк не вплинуло.

Лівий берег — ФК Чернігів 5:1

Голи: Войцеховський (16), Дедух (33), Синиця (62), Когут М. (65), Литовченко (69) - Койдан (83) 

Вилучення: Якимів (84), Когут І. (26) - Зенченко (82).

Продовження матчів третього туру Першої ліги відбудеться завтра.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт