Перша ліга

Хуст залишив талановитий воротар: його Маркевич рекомендував викликати в збірну України

Переглядів 5911
Дмитро Котков
2 голоси
Арсен Беліменко. Фото: Google
Арсен Беліменко продовжить кар'єру в іншій команді. Воротар більше не є футболістом Хуста, за який у найближчому матчі гратиме у воротах Владислав Рябенко.

Слідом за нападниками Василем та Петром Луцівими розташування Хуста залишив основний голкіпер команди Арсен Беліменко. Про це повідомляє видання Sport.ua.

22-річний вихованець харківського футболу минулого сезону здобув із Хустом «срібло» Другої ліги. До цього Беліменко грав за Металіст 1925 та Вовчанськ.

У стартових трьох турах дебютного для себе сезону Першої ліги закарпатці набрали одне очко і посідають у своїй групі восьме місце.

Беліменко виходив на поле у перших двох програшних матчах команди: з Карпатами (0:1) та Епіцентром (0:1).

  • Після гри у Львові наставник господарів Мирон Маркевич заявив: «Після сьогоднішнього матчу воротаря Хуста можна викликати до збірної України».
  • Таким чином, з моменту старту сезону Хуст залишили вже чотири футболісти. Ще до Беліменка та братів Луцівих команду після трьох років у клубі залишив нападник Михайло Фляшко.
  • Найближчої суботи Хуст гратиме проти Агробізнеса. Закарпатці в цьому матчі розраховувтимуть на одного воротаря, а саме на 20-річного Владислава Рябенка.
  • У заявці команди є ще досвідчений Ігор Левченко, але зараз екс-голкіпер Олімпіка, Зорі, Маріуполя та запорізького Металурга перебуває у лазареті.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт