Перша ліга

Клуб, який дебютує в Першій лізі, залишили три футболісти: команда сподівається підсилитися гравцями з УПЛ

Переглядів 607
Дмитро Котков
2 голоси
Володимир Циткін. Фото: Всеукраїнське об’єднання тренерів з футболу
У закарпатському Хусті невелика революція складу. Команду залишили три виконавці, але наразі коуч дебютанта Першої ліги Володимир Циткін переглядає п’ятьох потенційних новачків.

Дебютант Першої ліги закарпатський Хуст – у підготовчий період зіграє шість спарингів: першого липня – з харківським Mеталістом, наступного дня – з Дніпром-1, шостого липня – з львівськими Карпатами , дев’ятого – з сусідами з закарпатського Mиная, 12-го – з криворізьким Кривбасом та 15-го – з запорізьким Mеталургом. Про це повідомляє видання Sport.ua.

Також головний тренер Хуста Володимир Циткін, що команду залишили Іван Боднарук, Іван Повхан та Артем Андріца, додає джерело.

У тренувальному таборі закарпатців на перегляді знаходиться п’ять вихованців закарпатського футболу. В Хусті також сподіваються підсилитися кількома футболістами елітного Mиная, гра яких не влаштовуватиме на цьому етапі керманича команди Володимира Шарана.

  • За підсумками минулого сезону Хуст з 35 очками в активі посів друге місце в Другій лізі і вийшов до Першої ліги разом з ФК Нива (Бузова).
  • Новий сезон Першої ліги має стартувати 28 липня.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт