Перша ліга

«Колос доклав руку до ситуації, в якій я опинився»: клуб УПЛ «підставив» ексхавбека Динамо і збірної України

Переглядів 122
Богдан Чернишевський
1 голос
Андрій Богданов. Фото: ФСК Маріуполь
Гравець ФСК Маріуполь Андрій Богданов прокоментував відмову футболістів приазовської команди виходити на поле в матчі 12-го туру Першої ліги з клубом ЮКСА через борги по зарплаті.

Півзахисник ФСК Маріуполь Андрій Богданов в ексклюзивному інтерв'ю сайту Sport-express.ua прокоментував відмову команди виходити на поле в матчі 12-го туру Першої ліги з командою ЮКСА через борги по зарплаті.

Богданов розповів про обставини події. 

«Ми приїхали на стадіон, посиділи в роздягальні. До нас зайшов президент ПФЛ [Олександр Каденко], який сказав: «Хлопці, ви маєте розуміти – ви не виходите на дві гри і клуб позбавляють атестату!». Подивимося, що буде цього тижня, як будуть розвиватися події. Нічого не зрозуміло». 

Хавбек розповів, як перейшов в ФСК Маріуполь з Колоса. 

«Так склалося, що Колос в останній момент вирішив не продовжувати зі мною контракт і я залишився біля розбитого корита. Був змушений шукати варіант, щоб продовжувати грати. Але всі команди на ту мить вже були укомплектовані. Фактично Колос доклав руку до ситуації, в якій я опинився». 

За його словами, керівництво маріупольського клубу запевнило його в стабільності фінансової ситуації. 

«Навпаки, я зустрівся з керівництвом клубу і вони мене завірили, що зарплатні у гравців невеликі, але все чітко платять день в день».

  • 34-річний Богданов в поточному сезоні провів за ФСК Маріуполь дев'ять матчів у всіх турнірах і забив один гол.
  • У складі Колоса він зіграв у 91 матчі і віддав 10 результативних передач.
  • У 2013 році, будучи гравцем Динамо, Богданов провів єдиний матч за збірну України, зігравши п'ять хвилин у товариському матчі з Норвегією (2:0).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт