Перша ліга

Маркевич відреагував на перемогу Карпат у головному матчі туру: тренер знайшов негатив і виділив двох гравців

Переглядів 10046
Владислав Лютостанський
4 голоси
Мирон Маркевич. Фото: ФК Карпати
Головний тренер львівських Карпат Мирон Маркевич прокоментував мінімальну перемогу (1:0) його підопічних над Нивою з Бузової у 13-му турі Першої ліги.

У суботу, 21 жовтня, львівські Карпати на виїзді здолали Ниву з Бузової з рахунком 1:0 в рамках 13-го туру Першої ліги.

Головний тренер львів'ян Мирон Маркевич прокоментував перемогу своїх підопічних, знайшовши негатив у грі в першому таймі.

«Сьогодні ми надійно зіграли в обороні, тому здобули перемогу. Повернувся Владислав Бабогло і стало спокійніше в захисті. Була бойова гра з обидвох сторін. Перший тайм був неоднозначним, а у другій половині зустрічі в нас була перевага і ми мали кілька можливостей забити».

Проте 72-річний фахівець залишився задоволений ставленням гравців Карпат до принципового протистояння.

«Ми уважно вивчали Ниву та стежили за їхньою грою, тим паче, що це наш конкурент у боротьбі за перше місце. Я радий, що хлопці відповідально поставилися до гри і, в принципі, не дали нічого створити супернику».

Також Маркевич прокоментував гру бразильського нападника Карпат Ігора Невеса.

«Невес сьогодні зіграв добре, у нас були ще два-три моменти, які треба було реалізовувати та закривати гру. Нам ще є над чим працювати. Ми проявили характер, я за це подякував гравцям у роздягальні», ‒ наводить слова Маркевича пресслужба клубу.

  • Після цієї вікторії Карпати з 33 очками в активі лідирують в Групі A Першої ліги, маючи відрив від Ниви (Бузова) в 11 балів.
  • 29 жовтня команда Маркевича прийматиме харківський Металіст.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт