Перша ліга

Маркевич відреагував на важку перемогу Карпат: головний тренер «поклав око» на двох гравців суперника

Переглядів 11036
Данило Моісеєнков
2 голоси
Мирон Маркевич. Фото: ФК Карпати
Головний тренер львівських Карпат Мирон Маркевич прокоментував перемогу своєї команди над Буковиною із рахунком 1:0 в матчі Першої ліги. Спеціаліст відзначив деяких гравців суперника.

У неділю, восьмого жовтня, Карпати на виїзді обіграли Буковину із рахунком 1:0 в матчі 11-го туру Першої ліги України.

Головний тренер львів'ян Мирон Маркевич поділився враженнями від такого результату.

«У Чернівцях завжди було важко грати. Сьогоднішній матч – не виняток. Буковина досить непогано виглядала у попередніх іграх, які ми вивчали перед сьогоднішнім поєдинком. Вони це довели та не дали нам зіграти так, як ми хотіли.

Однак добре, що ми знайшли свій момент і відзначились забитим м’ячем. Крім того, ми ще могли забивати у цій зустрічі. Більш-менш надійно зіграли в обороні. Я гравцям сказав, що після Хуста, де ми провели ефективний матч, Буковина нам не дасть так само зіграти».

Також спеціаліст відзначив двох футболістів у складі суперника та зробив прогноз щодо того, як складеться сезон для Буковини.

«У складі Буковини мені сподобався правий захисник Денис Рябий. Також відзначу гру воротаря Івана Пономаренка. Загалом команда хороша, дисциплінована. Думаю, що чернівецький клуб буде у топ-5», – приводить слова Маркевича клубна пресслужба.

Не вдалось завантажити відео.

  • Після цього матчу Карпати посідають впевнену першу сходинку в турнірній таблиці Групи А Першої ліги, маючи 29 очок за 11 турів.
  • Буковина, в свою чергу, йде п'ятою, набравши за 11 поєдинків 14 балів.
  • В наступному турі команда Маркевича зустрінеться з Прикарпаттям 15 жовтня.
  • Підопічні Андрія Мельничука зіграють проти Хуста 14 числа.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт