Перша ліга

Металіст 1925 знайшов заміну Скрипнику: клуб офіційно оголосив ім’я нового головного тренера команди

Переглядів 10541
Данило Моісеєнков
3 голоси
Сергій Карпенко. Фото: ФК Металіст 1925
Металіст 1925 швидко зумів замінити Віктора Скрипника на посаді головного тренера. Відомо, хто має піднімати харківську команду назад до УПЛ.

Після поразки від Лівого Берега у серії пенальті Віктор Скрипник подав у відставку з посади головного тренера Металіста 1925, яку задовільнив президент клубу Володимир Носов.

Однак надовго без наставника харків'яни не залишилися, адже вже у неділю 28 липня пресслужба клубу оголосила ім'я нового тренера.

Виконуючим обов'язки наставника став Сергій Карпенко, який минулого сезону був старшим тренером команди U-19 клубу та готував Металіст 1925 Б до старту в Другій лізі цього літа.

Разом з Карпенком працюватимуть його асистенти, які були з ним і у другій команді, а саме В'ячеслав Гаді та Андрій Товт.

Зазначається, що голова наглядової ради клубу Богдан Бойко та генеральний директор Андрій Недєлін представили нового наставника футболістам. Більш того, вже пройшло перше тренування під керівництвом Карпенка.

Щодо другої команди, то посаду старшого тренера там займе Максим Цвіренко.

  • Карпенко до роботи в структурі харків'ян очолював Ниву-Кудрівку.
  • Як гравець він виступав за вінницьку Ниву, Геліос, Нефтяник, Кривбас, ПФК Львів, Титан, Чайку, київський Арсенал і Авангард Бзов.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт