Перша ліга

«Шанси на пряму путівку до УПЛ ще не втрачені»: тренер київської команди оцінив виступ своїх підопічних

Переглядів 2954
Віктор Глухенький
4 голоси
Віталій Первак. Фото: Google
Головний тренер Лівого берега Віталій Первак підбив проміжні підсумки сезону 2023/2024 років, а саме його першої частини, через призму подальших планів київського клубу.

Віталій Первак оцінив виступ Лівого берега в першій половині поточного сезону не на відмінно. Не дивлячись на те, що його підопічні були одними з найкращих з-поміж команд у Групі В. 

«На тверду четвірку вони награли. Були тільки два матчі, де я залишився незадоволений своїми хлопцями: вдома з «Полтавою» та в гостях з «Інгульцем».

В час зимової паузи наставник киян не готовий озвучувати наполеонівські плани на весну, але поміж рядків читається, що фахівець налаштований більш ніж серйозно.

«Все детально проаналізуємо в другій половині січня, коли команда розпочне підготовку до весняних випробовувань. 

Поки що Лівий берег реально претендує на участь у стикових матчах за підвищення в класі, втім, шанси на пряму путівку до УПЛ також ще не втрачені», –  розповів Первак в інтерв'ю Sport.ua.

  • За підсумками першого етапу розіграшу Першої ліги Лівий берег набрав 36 очок та зайняв друге місце в групі В. 
  • Після поновлення чемпіонату в Першій лізі кияни в десятці команд, котрі посіли у групі А та В місця з першого по п’яте та змагатимуться за два перших місця, які дадуть змогу підопічним Віталія Первака зіграти в перехідних поєдинках за право зіграти в УПЛ з командами, які в еліті посядуть 13-14 підсумкові місця. 
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт