Перша ліга

Ван Леувен пояснив нічию Металіста 1925 у матчі Першої ліги: екстренер Шахтаря причину відсутності перемог

Переглядів 92
Віктор Глухенький
1 голос
Патрік Ван Леувен. Фото: ФК Металіст 1925 (Харків)
Головний тренер харківського Металіста 1925 Патрік ван Леувен підбив підсумки поєдинку четвертого туру Першої ліги проти клубу ЮКСА (0:0), пояснивши, чому його підопічним не вдалося досягти кращого результату.

Коментуючи гру проти ЮКСА (0:0), Патрік ван Леувен не став сварити своїх гравців. Чергову втрату очок, Металіст 1925 ще не здобував перемог від початку нового чемпіонату, фахівець пояснив тим, що він ще замало часу працює з жовто-синіми.

«У нас було більше моментів, я думаю, що команда добре грала, нам було потрібно реалізувати ці моменти. Як я пригадую, ми мали 5-6 шансів, де могли відкрити рахунок. Ми могли це робити, як в першому, так і в другому таймі.

Я лише тиждень працював з командою, тож для футболістів це комплімент, що вони зуміли ці моменти організувати, але, на жаль, не реалізували. Це ми маємо виправити, оскільки футболісти мають бути на своєму місці, там, куди спрямовується м'яч. А в нас, іноді, так траплялося, що гравця не було на потрібному місці», – цитує ван Леувена пресслужба Металіста 1925.

  • Після чотирьох турів (три зіграні матчі) Металіст 1925 має в активі два очки та займає сьому сходинку у турнірній таблиці Першої ліги (Група В).
  • У наступному турі команда Патріка ван Леувена вдома прийматиме Діназ. Поєдинок заплановано на 6 вересня. Початок гри о 17:00.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт