Перша ліга

Ван Леувен сказав правду про Металіст 1925: тренер пояснив, чому грошовитий клуб провалює сезон у Першій лізі

Переглядів 1059
Богдан Чернишевський
2 голоси
Патрік ван Леувен. Фото6 ФК Металіст 1925
Головний тренер Металіста 1925 Патрік ван Леувен розповів про причини невдалих виступів його команди в Першій лізі сезону 2024/25. Харків'яни поступилися СК Полтава в дев'ятому турі (0:1).

Наставник Металіста 1925 Патрік ван Леувен після поразки від Полтави (0:1) назвав причини невдалих виступів його команди в Першій лізі (дві поразки, дві перемоги і чотири нічиїх).

Нідерландський фахівець виділив психологію серед основних проблем жовто-синіх. 

«Так, є певні моменти, де ми ще не до кінця розуміємо один одного, але вони прагнуть грати у футбол, вони це вміють, але ще не все виходить. Це нова ситуація, вони повинні себе показувати, у них є сильні якості, вони повинні більше вірити в себе і перемагати». 

Ван Леувен відзначив недостатню реалізацію моментів і підкреслив, що його футболісти працюватимуть над цим компонентом. 

«Ми створюємо моменти, але повинні більше забивати, будемо продовжувати працювати над цим. На рахунок фізичного стану, вже такої проблеми я не бачу, вони грають до кінця і прагнуть перемагати. Головне питання, як ми будемо забивати та краще грати у заключній фазі атаки».

Наставник також очікує більшого від досвідчених гравців Металіста 1925. 

«У нас є гравці з різним набором якостей, від деяких я очікую більшого. Мова про досвідчених гравців, від яких я очікую більшого, щоб вони були помічниками тренерського штабу на полі, щоб вони контролювали організацію гри на полі», – наводить слова ван Леувена пресслужба клубу.

  • Поразка від Полтави опустила харків'ян на четверту позицію – ФСК Маріуполь переміг Кремінь (2:1) і випередив команду ван Леувена на одне очко.
  • Металіст 1925 року зазнав першої поразки в чемпіонаті під керівництвом 55-річного тренера.
  • У наступному матчі Металіст 1925 зіграє з ФСК Маріуполь.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт