Перша ліга

«Я його відрахував з команди. У нього була зіркова хвороба»: відомий тренер сказав правду про ексгравця Динамо

Переглядів 527
Богдан Чернишевський
2 голоси
Дмитро Коркішко. Фото: ФК Кудрівка
Відомий футбольний експерт і тренер Олег Федорчук дав свою оцінку виступам вихованця Динамо, а нині гравця Кудрівки Дмитра Коркішка в Першій лізі поточного сезону.

Відомий експерт і тренер Олег Федорчук оцінив вінгера першолігової Кудрівки Дмитра Коркішка.

Федорчук згадав, як будучи головним тренером Полтави в 2015 році відраховував гравця з команди.

«Я перетинався з цим футболістом, навіть відрахував його з команди. У нього була початкова зіркова хвороба. Але я пишаюся тим, що він все-таки встав на професійні рейки і показує непоганий футбол. Він лідер команди, це помітно».

За словами експерта, гравець переоцінив свої помилки.

«Він зрозумів свої помилки, переоцінив все, це дуже рідкісна якість. По тому ж Артему Мілевському ми бачимо, як падають, коли злітають, але не завжди піднімаються. Ті, хто знають Коркішка, раді його поверненню у футбол», – сказав Федорчук в ефірі програми «Україна футбольна».

  • Коркішко відомий за виступами за резервні команди київського Динамо, Полтаву, одеський Чорноморець, СК Дніпро-1, харківський Металіст, турецькі Гіресунспор і Хатайспор, а також казахстанський Актобе. З 2024 року є гравцем Кудрівки.
  • У 2009 році Коркішко у складі збірної України став чемпіоном Європи U-19. У фінальному матчі з однолітками з Англії (2:0) він забив один з голів українців прямим ударом зі штрафного.
  • У поточному сезоні на рахунку 34-річного футболіста 11 матчів, чотири голи і одна гольова передача за клуб у всіх турнірах.
  • Наразі Кудрівка після 10 проведених матчів з 16 очками посідає третє місце в групі В Першої ліги.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт