Перша ліга

«Я не злий, я більше розчарований: тренер Першої ліги висловився про арбітриню після програшного матчу

Переглядів 3930
Дмитро Котков
3 голоси
Валерій Чорний. Фото: Чернігів
Валерій Чорний залишився незадоволений суддівством у поєдинку між Черніговом та Маріуполем, який виграли приазовці з рахунком 1:0.

Головний тренер Чернігова Валерій Чорний прокоментував поразку від ФСК Маріуполь (0:1) в перенесеному матчі четвертого туру Першої ліги України. Коуч закцентував свій коментар на судді матчу Катерині Усовій.

«Я не злий, я, напевно, більше розчарований тим, що відбувається тут, на цьому полі протягом чемпіонату. Більше розчарований, ніж злий. Це про тих людей, які сюди приїжджають і «допомагають». Я думаю, що всі бачили епізод із забитим м’ячем та інші епізоди, пов’язані з арбітринею матчу», – сказав Чорний. 

Також наставник черніговської команди додав такі слова:

«Мені нічого втрачати, тому я можу говорити все що завгодно. Так, ситуація складна. Більшість очок ми не добрали через свою концентрацію або її відсутність, а також за допомогою людей зі свистками, прапорцями, і так далі. Не знімаю з себе відповідальності, якщо команда програє, то звичайно, винен тренер». 

Також Чорний відзначив гру своїх підопічних:

«Хочу сказати, що до хлопців немає жодної претензії, вони великі молодці, повністю виконують установку, віддають себе на полі, але щось заважає. Що заважає? Ми з президентом обов’язково проговоримо і приймемо правильне рішення».

  • Чернігів на даний момент з трьома очками в активі посідає десяте місце в турнірній таблиці Групи Б Першої ліги.
  • Наступний матч чернігівці зіграють з Гірником-Спорт 17 вересня. 
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт