Перша ліга

«Якщо клуб залишиться після зимової перерви, це буде добре»: названо нещодавню команду УПЛ, яка може зникнути

Переглядів 294
Владислав Лютостанський
2 голоси
Желько Любенович. Фото: ФК Минай
Відомий український експерт та тренер Олег Федорчук прокоментував ситуацію, що сталася в першоліговому Минаї, та дав свою оцінку грі команди Желько Любеновича.

Минай наприкінці минулого сезону з приходом Желько Любеновича на тренерську лаву демонстрував непогану гру та здобував резульат, проте так і не зумів лишитися в еліті українського футболу.

У Першій лізі справи команди йдуть доволі погано, а сам сербський фахівець вже не вперше публічно заявляє про бажання піти у відставку.

Відомий український тренер Олег Федорчук висловився щодо подій у Минаї.

«Від початку було помітно, що в клубі коїться не те, що потрібно. Ці заяви Любеновича, що він вже не може дочекатися звільнення. Багато футболістів пішло. Якщо в клубі все добре, то гравці такими темпами не покидають команду. Сама гра дуже бліда, беземоційна, нервова».

Федорчук скептично ставиться до майбутнього Миная.

«Мій прогноз, якщо клуб залишиться після зимової перерви, це буде дуже добре.

Психологічно зараз тренеру, гравцям і вболівальникам важко дивитися на команду, яка наприкінці сезону виблискувала в УПЛ, а зараз не є боєздатною. Майбутнє Миная, мені здається, буде дуже невтішним», – сказав Федорчук у програмі «Україна футбольна».

  • Минай після восьми зіграних матчів має у доробку шість залікових балів та посідає шосту сходинку турнірної таблиці Першої ліги в групі А. Закарпатці не перемагають у восьми іграх поспіль в усіх турнірах.
  • У наступному турі команда Любеновича зіграє проти лідера – Агробізнесу. Поєдинок запланований на 13 жовтня.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт