Перша ліга

Зимові збори Маріуполя: відомо, де гратимуть приазовці та яким буде підсилення команди

Переглядів 964
Дмитро Котков
1 голос
Тренування Маріуполя. Фото: ФСК Маріуполь
Маріупольська команда тренуватиметься в Полтаві та Вінниці, готуючись до другої половини сезону 2023/2024, яка в Першій лізі стартує в березні.

Два перших етапи підготовки до весняної частини сезону ФСК Маріуполь проведе в Полтаві та Вінниці. Про це повідомляє видання Sport.ua

Спочатку підопічні Олега Краснопьорова візьмуть участь в традиційному всеукраїнському турнірі, де їхніми суперниками будуть Полтава (2 лютого), Металург (6 лютого), Ворскла (U-19) – 9 лютого, Тростянець (11 лютого).

Після передислокації на Поділля маріупольці поміряються силами зі Звягелем (17 лютого), Поділлям (22 лютого), однією з місцевих аматорських команд (26 лютого), вінницькою Нивою (1 березня), Черніговом-ШВСМ (5 березня). Якщо буде необхідність, то «містяни» ще зіграють 16 березня десятий контрольний матч.

Поки що лави ФСК Маріуполь поповнив лише універсал Дмитро Фатєєв з Оболоні. До речі, цей досвідчений гравець вже з трьома командами, за які виступав раніше переходив з Першої ліги до УПЛ. В Маріуполі сподіваються, що ця традиція збережеться, адже вже цього сезону «містяни» постараються пробитися до елітного дивізіону через стикові поєдинки.

  • Маріупольці планують підсилитися ще квартетом зимових новобранців. Після травми мають встигнуть відновитися Ігор Биковський та Ілля Зубков.
  • ФСК Маріуполь посідає четверте місце в групі «Чемпіонська» Першої ліги, набравши 31 очко.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт