2 ліга

Сенсаційний лідер Другої ліги хоче заявити про себе на всю України: в амбітному клубі зробили заяву

Переглядів 2339
Данило Моісеєнков
1 голос
Богдан Оринчак. Фото: НК Пробій
Нападник лідера Другої ліги НК Пробій Богдан Оринчак розповів про розвиток городенківського клубу. Відомо, в якому стані перебуває їхня інфраструктура.

За підсумками п'яти турів Другої ліги новачок чемпіонату Пробій є сенсаційним лідером групи А, а також учасником 1/8 фіналу Кубку України.

Найкращий бомбардир українського футболу цього сезону Богдан Оринчак, який виступає у складі городенківського клубу, дав ексклюзивне інтерв'ю для сайту «Український футбол».

Форвард оцінив рівень розвитку інфраструктури Пробою та фінансування клубу.

«Пробій грав всього один сезон на аматорському рівні, а зараз вже виступає серед професіоналів. В цьому плані це молодий клуб. Клуб розвивається щоденно, але хотілося б мати свою тренувальну базу.

Вірю, що в майбутньому це все буде. Головне, щоб команда прогресувала і досягала результату. З фінансуванням жодних проблем немає, все виплачується вчасно».

Окрім цього, 31-річний футболіст поговорив про інтерес до футболу серед місцевих вболівальників.

«У Городенці люди дуже люблять футбол. Завдяки футболу, вони можуть виплеснути свої емоції. Віримо, що якомога швидше закінчиться війна і тоді ще більше людей – всі бажаючі – будуть відвідувати матчі».

Оринчак відповів, чи є у команди шанси на прохід Буковини в 1/8 Кубку та чемпіонство в Другій лізі.

«Футболісти та тренери завжди ставлять перед собою найбільш амбітні цілі. Кубок складається з однієї гри і всі на неї налаштовуються, як на останню.

Ми прагнемо пройти в Кубку якомога далі і заявити про Пробій на всю Україну. Вірю в нашу команду і знаю, що можемо грати більш якісно. Щодо підсилення, то це питання до керівництва клубу».

  • У восьми матчах цього сезону в усіх турнірах Оринчак забив вісім голів.
  • Пробій після п'яти матчів Другої ліги має 13 залікових пунктів і посідає перше місце в групі А.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт