2 ліга

Відомий український захисник готується до прощання з футболом: відверте пояснення колишнього гравця клубів УПЛ

Переглядів 3575
Данило Моісеєнков
3 голоси
Олексій Дитятьєв. Фото: ФК Штурм
Колишній центрбек Карпат, Ворскли та інших клубів Олексій Дитятьєв поділився думками стосовно можливого завершення кар'єри та розповів, що буде робити після цього.

Олексій Дитятьєв наразі проходить перегляд у Колосі-2, частиною якого став Штурм, де 35-річний центральний захисник виступав у минулій кампанії.

В ексклюзивному інтерв'ю для сайту «Український футбол» ексфутболіст низки відомих клубів зробив заяву стосовно свого майбутнього.

«Скільки я ще буду грати? Поки є сили. Але я вже налаштовуюся, що буду переходити на новий рівень – тренерство з фізичної підготовки. Зараз готуюсь до цього і коли матиму гідну пропозицію, тоді й замислюсь над закінченням ігрової кар’єри».

Гравець детальніше поговорив щодо бажання продовжити працювати у футболі після закінчення кар'єри.

«Тренер з фізпідготовки? У тому числі. Я розуміюсь на цьому, але не виключаю нічого. Думаю, що з часом буду або головним тренером, або працюватиму в штабі. Зараз такий час, що важко щось спланувати, адже не сьогодні, то завтра ми підемо воювати. Тому й розмовляти про тренерство – трохи дивно».

  • Дитятьєв є вихованцем Енергії з Нової Каховки, за яку виступав до 2012 року.
  • Після цього захисник грав за Кримтеплицю, Буковину, Олімпік Донецьк, Ворсклу, Карпати, польські Краковію та Пущу, казахську Аксу, Львів та власне Штурм.
  • На його рахунку є 80 матчів у Прем'єр-лізі України, в яких він забив чотири голи.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт