Єврокубки

Екслегіонер Шахтаря оцінив шанси проти Арсенала в ЛЧ: до матчу залишаються лічені години

Переглядів 121
Олександр Карпенко
1 голос
Едуардо. Фото: ФК Шахтар
Колишній нападник Шахтаря, Арсенала та збірної Хорватії Едуардо поділився очікуваннями від очного протистояння команд у третьому турі Ліги чемпіонів.

Відомий в минулому футболіст зізнався, що сьогодні ввечері він вболіватиме за чемпіона України, який приїхав до Пн. Лондона в статусі аутсайдера.

«Це насправді дуже складне запитання, мені доведеться трохи себе помучити, щоб дати правильну відповідь. Однак, враховуючи, що я спілкуюся з вами та згадую ті чудові роки, які провів в Україні, з великим коливанням оберу Шахтар». 

Едуардо пояснив, чому його симпатії на боці Шахтаря.

«Обидва клуби для мене надзвичайно близькі й важливі, вони мають особливе місце в моєму серці, проте з огляду на ситуацію в Україні та враховуючи, що мій син народився там, хоча й не має українського громадянства, але має свідоцтво про народження в Україні, тому я вболіватиму за Шахтар. Україна для мене не чужа, і всі ці фактори впливають на моє рішення»,  – розповів Едуардо прес-службі Шахтаря.

  • Едуардо виступав за Шахтар з 2010 по 2014 та з 2015 по 2016 рік. У складі донеччан забив 57 голів та оформив 17 передач у 174 матчах за клуб.
  • Разом з «гірниками» по п'ять разів вигравав чемпіонат та Кубок України, одного разу здобув Суперкубок країни.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт