Єврокубки

Федецький відреагував на останні провали Динамо і Шахтаря у Європі: ексзбірник України сказав все, що думає

Переглядів 163
Владислав Лютостанський
1 голос
Адам Гложек та Володимир Бражко. Фото: Getty Images
Колишній захисник Дніпра та збірної України Артем Федецький прокоментував результати Динамо та Шахтаря у стартових матчах єврокубкових турнірів.

За два тури єврокубків Динамо та Шахтар на двох зробили один заліковий пункт та не забили жодного голу.

Колишній захисник збірної України та Дніпра Артем Федецький в ексклюзивному коментарі sport-express.ua висловився щодо невтішних результатів вітчизняних грандів у Лізі Європи та Лізі чемпіонів.

«Це великий провал, що ще сказати.  Ми дуже вболівали за Динамо і Шахтар, а тут – 0 голів за два тури. Звичайно, це прикро. Будемо сподіватися, що в наступному турі ситуація виправиться і, як мінімум, вдасться забити, а максимум – здобудемо якісь очки». 

У наступному турі Ліги Європи Динамо зустрінеться з Ромою, а на Шахтар очікує гра з Арсеналом у Лізі чемпіонів. Федецький розповів, чи вірить в успіх українських команд у цих поєдинках.

«Більшість думає, що проти серйозних клубів нам немає на що розраховувати, але це може стати переломним моментом. У цих матчах і нічийні результати будуть позитивними.

Деколи проти грандів простіше здобути результат з ігрової точки зору, ніж проти середняків. Тому будемо вірити».

  • Динамо в Лізі Європи поступилося Лаціо (0:3) та Хоффенхайму (0:2). Наразі кияни займають передостанню 35 сходинку турнірної таблиці.
  • Шахтар у Лізі чемпіонів зіграв внічию з Болоньєю (0:0) та програв Аталанті (0:3). Донеччани посідають 27 місце в загальній таблиці.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт