Єврокубки

Футболіст Полісся не погодився із Усиком: автор історичного голу житомирців оцінив виліт команди із єврокубків

Переглядів 1419
Артем Жилінський
2 голоси
Богдан Кушніренко. Фото: Полісся
Гравець житомирського Полісся Богдан Кушніренко прокоментував виліт «вовків» із кваліфікації до Ліги конференцій після поразки від Олімпії із рахунком 1:2.

Вчора, 1 серпня, Полісся не змогло відіграти відставання в два м'ячі від Олімпії в кваліфікації до Ліги конференцій, адже поступилося із рахунком 1:2 у матчі-відповіді. 

Автор першого голу «вовків» у єврокубках Богдан Кушніренко вважає, що рефері нормально відпрацював гру. Цікаво, що боксер Олександр Усик має іншу думку.

«В принципі я вважаю, що арбітр судив досить нормально. Не треба це враховувати. Потрібно було реалізовувати свої моменти. Порівняно з першою грою вони у нас були. Це були два різні матчі. Забий ми хоча б третину тих моментів – гадаю, результат був би іншим.

Не знаю, чому не вийшло реалізувати моменти. Напевно, не вистачило майстерності. Але я дякую всім партнерам по команді. Думаю, ми показали чудову гру. За результат прикро, але я вважаю, що ця команда має велике майбутнє».

Також гравець пояснив, чому Поліссю не вдалося показати схожої гри у першому матчі.

«Можливо, забракло досвіду цієї гри. Усі хотіли, переживали. Можливо, було якесь хвилювання. Друга гра показала, що ми можемо грати із будь-яким суперником. Тож надалі, дай боже, все буде добре. Будемо ставати кращими», – сказав Кушніренко в ефірі MEGOGO.

  • У першій зустрічі українська команда програла словенській з рахунком 0:2. За підсумками двох поєдинків до наступного раунду пройшла Олімпія.
  • Уже 11 серпня Полісся в рамках УПЛ зіграє з донецьким Шахтарем.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт