Єврокубки

Гол Довбика приніс перемогу Ромі над Динамо: команда Шовковського зазнала третьої поразки поспіль у Лізі Європи

402
Олександр Карпенко
0 голосів
Фото: AS Roma
Динамо мінімально поступилося Ромі в матчі третього туру основного раунду Ліги Європи. Зустріч у Римі завершилася з рахунком 1:0 на користь господарів.

Рома мінімально переграла Рому у маті третього туру ЛЄ. Віцечемпіон України довів свою безвиграшну серію на євроарені до п'яти ігор поспіль з урахуванням матчів проти Зальцбурга у кваліфікації ЛЧ.

За іронією долі, єдиний гол Артема Довбика виявився вирішальним у зустрічі. Всередині першого тайму Михавко привіз пенальті на ворота Динамо. До позначки підійшов українець, який не залишив шансів Нещерету потягнути його удар.

🔥Відео голу Довбика🔥

До слова, Довбик у матчі проти Динамо відіграв 53 хвилини, після чого його поміняв Елдор Шомуродов.

До перерви Динамо відреагувало на пропущений гол та організувало результативну атаку, проте через офсайд у Волошина гол киян було скасовано.

В другому таймі Динамо намагалося переламати гру за допомогою замін. проте римляни змогли втримати переможний результат.

Найкращий момент у команди Олександра Шовковського в другому таймі стався після корнера, проте Михайленко не влучив головою у площину, покаравши воротаря Роми за помилку на виході.

Ліга Європи. 3 тур

Рома – Динамо 1:0

Гол: Довбик, 23 – з пенальті.

  • Динамо після цього матчу опустилася на 36-те, останнє, місце в турнірній таблиці ЛЄ без набраних очок та забитих голів.
  • У наступному турі 7 листопада біло-сині проведуть домашню гру проти Ференцвароша.
  • Рома піднялася на 17-ту позицію із чотирма балами. 7 листопада команда в гостях протистоятиме Рояль Уніон.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт