Єврокубки

Готує виправдання на випадок фіаско? Анчелотті зробив заяву перед фіналом Ліги чемпіонів

Переглядів 12656
Віктор Глухенький
9 голосів
Карло Анчелотті. Фото: Google
Головний тренер мадридського Реала Карло Анчелотті поділився очікуваннями від фіналу Ліги чемпіонів проти Боруссії з Дортмунда. Італійський фахівець заявив, що вже задоволений сезоном, незалежно від результату гри в Лондоні.

Карло Анчелотті, схоже, блефує та вводить суперника в оману. Інакше його слова на передматчевій пресконференції, що передувала грі з Боруссією з Дортмунда, сприйняти важко.

«Ми не одержимі цим трофеєм. Це наша місія — ми одержимі конкуренцією. Очевидно, що виграти Лігу чемпіонів дуже важливо, але я думаю, що ми могли б стверджувати, що наш сезон вже є успішним.

Ми близькі до найбільшого, що можна зробити у футболі: до того, щоб підняти трофей Ліги чемпіонів. Але є страх, що ми дозволимо йому вислизнути. Тому нам потрібно насолоджуватися перебуванням тут, нам потрібно трохи удачі, і ми не маємо здаватися, що б не сталося», – цитує тренера офіційний сайт УЄФА.

  • Фінал Ліги чемпіонів відбудеться на головному стадіоні Лондон, легендарному «Вемблі» вже найближчої суботи, завтра, 1 червня. В ньому Реал у вирішальній битві за «вухатий» трофей посперечається з німецькою Боруссією з Дортмунда.
  • З букмекерськими розкладами на фінал ЛЧ за добу до його початку можна ознайомитися за посиланням.
  • Лунін у нинішньому сезоні відіграв за вершкових у 31 матч в усіх офіційних турнірах: 32 пропущені голи, 12 поєдинків «на нуль».
  • Головний конкурент українця Куртуа у сезоні 2023/24 рр., мав ігрову практику в чотирьох поєдинках: жодного пропущеного голу.

 

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт