Ліга Чемпіонів

«‎Був просто ніякий»: легенда Динамо виніс вирок найдорожчому гравцю команди Шовковського

Переглядів 2080
Віктор Глухенький
3 голоси
Владислав Ванат. Фото: ФК Динамо (Київ)
Ексголовний тренер національної збірної України та київського Динамо Йожеф Сабо розкритикував нападника біло-синіх Владислава Ваната, назвавши його відверто слабким гравцем.
Ділячись своїми думками перед поєдинком-відповіддю фінальної кваліфікації Ліги чемпіонів між Зальцбургом та Динамо, Йожеф Сабо видав пристойну порцію критику на адресу центрального нападника команди Олександра Шовковського Владислава Ваната.

«Ванат просто слабкий. У нього немає швидкості та характеристик, які потрібні центральному нападнику. В останній грі із Зальцбургом він був просто ніякий. Він не встигає, йому все треба робити швидше.

Ванат не може ні відкритися нормально, ні вдарити. Навряд чи його хтось купить, а якщо і куплять, то він сидітиме на лавці», – розповів Сабо в інтерв'ю «Українському футболу».

Нагадаємо, що у першому матчі Динамо на формально домашньому полі, гра пройшла у польському місті Люблін, програло Зальцбургу із рахунком (0:2).

  • У новому сезоні Ванат відіграв за Динамо п’ять поєдинків у всіх офіційних турнірах: два голи, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює Владислава у десять мільйонів євро. Нападник є найдорожчим гравцем столичного клубу.
  • Поєдинок-відповідь фінальної кваліфікації Ліги чемпіонів між Зальцбургом та Динамо запланований на сьогодні, 27 серпня. Початок матчу о 22:00 за Києвом.
  • З букмекерськими котируваннями на протистояння «червоних биків» та біло-синіх можна ознайомитися за ПОСИЛАННЯМ, а де можна буде переглянути трансляцію із Зальцбурга наживо натиснувши ТУТ
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт