Ліга Чемпіонів

Челсі знову виграє Лігу чемпіонів? Лемпард очолить лондонців по ходу сезону, як фартові Ді Маттео та Тухель

Переглядів 2739
Дмитро Котков
1 голос
Френк Лемпард. Фото: Google
Френк Лемпард стане головним тренером Челсі після того, як у відставку було відправлено Грема Поттера. Цікаво, що лондонці, коли змінюють коуча по ходу сезону, здобувають титул Ліги чемпіонів.

Легенда англійського футболу 44-річний Френк Лемпард погодився очолити лондонський Челсі до кінця поточного сезону. Про це повідомляє видання TalkSport.

Англійський спеціаліст буде працювати в якості виконуючого обов’язки головного тренера «аристократів».

Френк Лемпард грав за Челсі у 2001-2014 роках, здобувши з командою масу титулів. У якості головного тренера англійський спеціаліст працював з лондонцями у 2019-2021 роках. Потім Лемпард очолював Евертон, який відправив його у відставку.

Зазначимо цікавий факт. Челсі вигравав двічі Лігу чемпіонів тоді, коли по ходу сезону в лондонській команді змінювали тренера. Спочатку у 2012 році «аристократи» виграли найпрестижнійший єврокубок з Роберто Ді Маттео, який змінив Андре Віллаша-Боаша. А потім у 2021 році лондонці перемогли в Лізі чемпіонів з Томасом Тухелем, який, до речі, змінив Френка Лемпарда.

Челсі продовжує грати в Лізі чемпіонів, де в рамках 1/4 фіналу лондонці зіграють з мадридським Реалом. Також «аристократи» на даний момент з 39 очками в активі посідають 11 місце в турнірній таблиці АПЛ. 

Що стосується Михайла Мудрика, то українець на даний момент зіграв за Челсі дев'ять матчів та відзначився одним асистом.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт