Ліга Чемпіонів

Головний тренер Аталанти виніс вердикт Шахтарю: Гасперіні показав, якої він думки стосовно чемпіонів України

Переглядів 541
Владислав Лютостанський
1 голос
Джан Пьеро Гасперіні, фото: Getty Images
Головний тренер Аталанти Джан Пьеро Гасперіні висловився щодо майбутнього матчу з донецьким Шахтарем у другому турі Ліги чемпіонів сезону 2024/25.

28 вересня Болонья вдома розписала мирову з Аталантою (1:1) у матчі шостого туру Серії А.

Після поєдинку головний тренер гостей Джан Пьеро Гасперіні зізнався, що говорив з керманичем Болоньї Вінченцо Італьяно щодо гри червоно-синіх з донецьким Шахтарем у першому турі Ліги чемпіонів (0:0) та висловив свої очікування від зустрічі з «гірниками».

«Так, ми говорили про це перед грою, тому що у мене склалося дуже гарне враження. Болонья заслуговувала на перемогу.

Ми гратимемо на нейтральному полі в Німеччині, це буде нелегка гра. У порівнянні з тим, що було три роки тому [щоправда востаннє Аталанта грала проти Шахтаря у 2019 році], вони втратили кілька важливих талантів, це молода команда, але нам буде нелегко», – цитує Гасперіні TUTTOmercatoWEB.

Нагадаємо, що Аталанта зіграє з Шахтарем вже 2 жовтня у другому турі Ліги чемпіонів. Початок гри о 19:45 за Києвом.

  • Донеччани наразі посідають четверте місце чемпіонату України, набравши 13 очок. Таким чином Шахтар повторив власне антидосягнення чотирирічної давнини.
  • Аталанта ж займає дев'яту сходинку Серії А, маючи сім очок у власному активі. У першому турі Ліги чемпіонів команда Гасперіні зіграла внічию з лондонським Арсеналом (0:0).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт