Ліга Чемпіонів

Кат збірної України, який увійшов в історію, дав прогноз на матч Динамо – Зальцбург: фахівець сказав, хто переможе

Переглядів 624
Віктор Глухенький
3 голоси
Денис Попов радіє перемозі над Рейнджерс. Фото: ФК Динамо (Київ)
Колишній форвард та тренер національної збірної Литви Вальдас Іванаускас поділився очікуваннями від першого поєдинку вирішальної кваліфікації Ліги чемпіонів між київським Динамо та Зальцбургом.

Вальдас Іванаускас, а саме він став автором першого голу у ворота збірної України у відбірних турнірах чемпіонатів Європи (Україна  – Литва, 0:2), не вважає австрійський Зальцбург однозначним фаворитом у протистоянні з Динамо. Аргументи литовського фахівця наступні:

«Гадаю, буде дуже рівна гра. Зальцбург, думаю, зробив висновки після минулого сезону, коли програв чемпіонат. І хоча продав кількох провідних футболістів, є ким їх замінити. Я не так, щоб особливо прискіпливо слідкую за командою, але ціль у них одна – Ліга чемпіонів і перемога в Бундеслізі.

З такими амбіціями треба мати гравців високого класу. Коли команди одного рівня, то перемагає той, хто краще готовий на даний момент», – розповів Іванаускас в інтерв'ю Football24.ua.

  • Перший поєдинок фінальної кваліфікації Ліги чемпіонів між Динамо та Зальцбургом заплановано на сьогодні, середу 21 серпня. Гра пройде на формально домашньому полі біло-синіх.
  • Початок матчу о 22:00 за Києвом у польському місті Люблін.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт