Ліга Чемпіонів

«‎Ми божевільні хлопці із Зальцбурга!»: тренер суперника Динамо залякує киян після перемоги над командою українця

Переглядів 625
Віктор Глухенький
3 голоси
Пепейн Лейндерс. Фото: Google
Головний тренер Зальцбурга Пепейн Лейндерс неоднозначно прокоментував вольову перемогу своєї команди над ЛАСКом у чемпіонаті Австрії (1:0).

Пепейн Лейндерс Зальцбург якого напередодні вирвав перемогу у ЛАСКа (1:0), кольори якого захищає українець Максим Таловєров, коментуючи перемогу своєї команди, завуальовано натякнув, що Динамо, а саме з киянами «червоні бики» зіграють у плей-оф кваліфікації до Ліги чемпіонів, варто начуватися.

«Ми хочемо стати командою, яка зможе обіграти найкращі команди світу. Ми ще не досягли цього рівня, але ми на шляху до цього, ми божевільні хлопці із Зальцбурга! Другий матч «на нуль»? Для нас це було дуже важливо. У матчі з Твенте ми пропустили два голи з кутових. Ми відреагували на це і змінили ситуацію.

Чи думали ми про Динамо? Ні, ми почнемо думати про Лігу чемпіонів у понеділок», – цитує Пепейна видання Salzburger Nachrichten.

  • Перший поєдинок між киянами та «червоними биками» із Зальцбурга заплановано на 21 серпня. Гра пройде на формально домашньому полі біло-синіх.
  • Початок матчу о 22:00 за Києвом у польському місті Люблін.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт