Ліга Чемпіонів

«Ми унікальний клуб. Ви не знайдете такий в Європі»: в Україні грає найособливіша футбольна команда континенту

Переглядів 73
Богдан Чернишевський
1 голос
Сергій Палкін. Фото: ФК Шахтар
Генеральний директор донецького Шахтаря Сергій Палкін назвав «гірників» найбільш унікальним футбольним клубом всього сучасного європейського континенту.

Гендиректор Шахтаря Сергій Палкін назвав донецький клуб найбільш унікальним футбольним клубом Європи.

Менеджер розповів про складнощі з переїздами, з якими стикається Шахтар через повномасштабну російську агресію під час виступів у єврокубках.

«Коли ти приїжджаєш, ти вже менш конкурентоспроможний, ніж твій суперник, через фізичний і психологічний стан. Провести два дні в автобусі, в літаку – це дуже складно».

Він зазначив, що за останні десять років «гірники» були змушені проводити домашні матчі у Львові, Харкові, Києві, а також за кордоном – польській Варшаві, німецьких Гамбурзі та Гельзенкірхені.

«Ви розумієте, яке у нас життя? Я думаю, що ми унікальний клуб, тому що якщо ви подивитеся на історію європейського футболу, то не знайдете такого клубу, як наш – дуже жорстка, дуже сильна і складна історія», – цитує Палкіна ВВС.

  • Шахтар зіграє свій наступний матч у третьому турі Ліги чемпіонів 22 жовтня о 22:00 за київським часом проти лондонського Арсеналу.
  • Після двох проведених матчів «гірники» займають 27-е місце в таблиці ЛЧ з одним балом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт