Ліга Чемпіонів

«На цю тему я спілкувався з Шовковським пару днів тому»: легенда Динамо жорстко попередив головного тренера

Переглядів 5179
Данило Моісеєнков
5 голосів
Олександр Шовковський. Фото: ФК Динамо
Колишній півзахисник і головний тренер Динамо Леонід Буряк розповів, що спілкувався з нинішнім наставником киян Олександром Шовковським щодо складу на матч проти Партизану.

Динамо обіграло Партизан із рахунком 6:2 у першому матчі другого раунду відбору до Ліги чемпіонів, а у середу 31 липня у Белграді пройде матч-відповідь між цими командами.

Легендарний експівзахисник киян Леонід Буряк ексклюзивно для сайту «Український футбол» поговорив про те, чи потрібно проводити ротацію в цьому матчі.

«Якраз на цю тему я спілкувався з Шовковським пару днів тому. І я його застерігав від таких думок, бо всі ці ротації інколи погано закінчуються.

Сезон тільки-но розпочався, футболістам потрібно грати – і чим більше в них буде ігрової практики, тим краще ж для них. Думаю, що потрібно випускати у Белграді той самий склад, що розпочинав у Любліні».

Однак експерт відзначив, що останнє рішення все одно залишається за Олександром Шовковським.

«Якщо ж хтось потребує ротації, додаткового відпочинку або навпаки додаткової практики, то зараз у тренерів є можливість зробити аж п’ять замін. Цього достатньо, щоб провести певні зміни у складі команди вже безпосередньо під час гри.

Я не можу радити Шовковському кого випускати, а кого – ні. Він – головний тренер і знає краще команду з середини. Однак на кону стоїть престиж Динамо, честь клубу. Тому результат повинен бути на першому місці».

  • Матч між Партизаном і Динамо розпочнеться о 21:00, а у разі позитивного результату в третьому раунді кваліфікації кияни зустрінуться з Рейнджерс.
  • Буряк виступав за біло-синіх з 1973-го по 1985 рр., провівши за цей час 407 матчів, забивши 83 голи.
  • Він також працював у Динамо як головний тренер і спортивний директор у 2005 році.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт