Ліга Чемпіонів

«Не зможе повторити успіх із Мудриком»: експерт виніс вирок головній зірці Шахтаря

Переглядів 32
Артем Жилінський
1 голос
Георгій Судаков. Фото: ФК Шахтар
Відомий український тренер Олег Федорчук оцінив виступ півзахисника донецького Шахтаря Георгія Судакова у матчі проти італійської Аталанти в Лізі чемпіонів (0:3).

В ексклюзивному інтерв’ю для сайту «Український футбол» відомий фахівець Олег Федорчук прокоментував виступ Георгія Судакова у матчі проти Аталанти (0:3).

На думку експерта, Шахтар не зможе продати хавбека за таку ж суму, як Михайла Мудрика, адже Судаков показує не найкращий футбол останнім часом. 

«Можу сказати, що Шахтар тепер вже не зможе із Судаковим повторити свій успіх із Мудриком. Хоча Георгій і хотів би піти подібним шляхом, але травма напередодні Євро-2024, потім невдалий виступ на тому ж турнірі, плюс неготовність у фізичному плані, що зараз притаманно усім гравцям Шахтаря».

Федорчук розчарований грою Судакова та сказав, що потрібно робити хавбеку, щоб потрапити до європейського топ-чемпіонату.

«Наразі Судаков – це навіть не 30 мільйонів, а 10. Якщо Лукмана з Аталанти у 40 оцінюють, то куди йому 30? Георгію поки треба заспокоїтися з цими трансферними сагами. Довбик і Забарний нічого не говорили, а вже грають у Європі й тільки підвищують свою вартість. Судаков – це розчарування, він взагалі не лідер по грі», - сказав Федорчук.

  • Судаков в цьому сезоні провів за Шахтар дев’ять матчів у всіх офіційних турнірах: три голи, одна результативна передача.
  • Контракт футболіста з «гірниками» чинний до 31 грудня 2028 року. 
  • Transfermarkt  оцінює Георгія у 35 мільйонів.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт