Ліга Чемпіонів

«‎Підніме моральний дух людей і бійців на передовій»: Шевченко оцінив перемогу Динамо над Рейнджерс

Переглядів 304
Артем Жилінський
1 голос
Андрій Шевченко. Фото: Google
Президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко оцінив важливість перемоги київського Динамо над Рейнджерс (2:0) в матчі кваліфікації Ліги чемпіонів.

Президент УАФ Андрій Шевченко висловився щодо перемоги Динамо із рахунком 2:0 над Рейнджерс у третьому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів.

На думку функціонера, ця звитяга дуже важлива для українських вболівальників та бійців на фронті. Шевченко зазначив, що завдяки спорту люди об'єднуються і такий результат лише цьому сприяє.

«Звісно, це важливо. У Динамо дуже багато вболівальників, оскільки це один із найважливіших клубів України. І цей результат підніме моральний дух людей та бійців на передовій, які продовжують боротися, але точно дивилися цю гру. 

Ми маємо вірити і бути об'єднаними. Спорт займає важливе місце у житті українців. Багато вболівальників дивилися цю гру. Я думаю, що сьогодні дуже добрий день для нас», – заявив Шевченко для BBC.

  • У фінальному раунді кваліфікації Ліги чемпіонів Динамо зіграє проти австрійського Зальцбурга.
  • Перший поєдинок між киянами та «червоними биками» заплановано на 21 серпня. Гра пройде на формально домашньому полі біло-синіх. Початок матчу о 22:00 за Києвом у польському місті Люблін.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт