Ліга Чемпіонів

Покаже свій справжній рівень проти Лілля? В УЄФА згадали сейви Луніна напередодні матчу Реала в Лізі чемпіонів

Переглядів 19
Артем Жилінський
1 голос
Андрій Лунін. Фото: Реал Мадрид
Голкіпер мадридського Реалу Андрій Лунін провів декілька чудових матчів у складі вершкових в плей-оф Ліги чемпіонів і офіційний акаунт УЄФА вирішив пригадати декілька сейвів українця.

Офіційний обліковий запис Ліги чемпіонів УЄФА в Twitter поділився відеонарізкою вражаючих сейвів українського воротаря мадридського Реалу Андрія Луніна в сезоні 2023/24.

25-річний голкіпер кілька разів ефектно рятував команду у матчах плей-оф проти РБ Лейпциг, Манчестер Сіті та Баварії. Нагадаємо, що у матчі проти англійського гранда саме Лунін допоміг мадридцям обіграти команду Хосепа Гвардіоли у серії післяматчевих пенальті.

У попередньому розіграші Ліги чемпіонів Лунін зіграв вісім матчів, пропустивши десять м'ячів. У двох зустрічах йому вдалося залишити свої ворота сухими. На жаль, у фіналі він не зміг взяти участь через вірусне захворювання.

  • У минулому сезоні 2023/24 років Лунін відіграв у светрі Реала у 31-му матчі в усіх офіційних турнірах (Ла Ліга, Кубок Іспанії, Ліга чемпіонів): 32 пропущені голи, 12 поєдинків «на нуль».
  • В нинішній кампанії Андрій ще не потрапляв до стартового складу вершкових: нуль матчів.
  • Transfermarkt оцінює 25-річного українця у 25 мільйонів євро.
  • Нагадаємо, що у середу, 2 жовтня, Реал має зіграти з Ліллем у другому турі Ліги чемпіонів. Початок гри о 22:00. Тібо Куртуа зараз перебуває на травмі, тому у Луніна великі шанси зіграти в Лізі чемпіонів.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт