Ліга Чемпіонів

«Робить елементарні помилки і приймає невірні рішення»: названо динамівця, що знову почав грати як при Луческу

Переглядів 213
Владислав Лютостанський
1 голос
Денис Попов. Фото: ФК Динамо
Відомий експерт та український тренер Олег Федорчук розкритикував захисника Динамо Дениса Попова за його гру у першому матчі плей-оф раунду відбору Ліги чемпіонів проти Зальцбурга.

У середу, 21 серпня, київське Динамо поступилося австрійському Зальцбургу (0:2) в першому матчі плей-оф раунду відбору Ліги чемпіонів.

Відомий фахівець Олег Федорчук в ексклюзивному інтерв'ю сайту «Український футбол» висловився щодо дій захисника біло-синіх Дениса Попова.

«Перший м'яч на совісті Попова. Він дуже нервував сьогодні. Мені здавалося, що він вже став іншим гравцем при Шовковському, але в цій грі повернулося все те, що було при Луческу, коли Денис нервував, дуже багато помилявся, був емоційний та дещо самовпевненим».

Відео першого голу Зальцбурга у ворота Динамо

Федорчук розібрав епізод з першим пропущеним голом Динамо, у якому Попов припустився серйозної помилки.

«Попов думав, що він, високо піднявшись, забере м'яч. Це була велика помилка. Треба було просто тримати свою позицію та чекати.

Якщо ти, центральний захисник, не встигаєш, ти не маєш права кидати свою зону, а повинен зустрічати суперника обличчям до нього, щоб контролювати перебіг подій у різних варіантах. А Денис кинувся вперед, оголивши величезну зону. Для суперників це як «ласкаво просимо».

Фахівець зазначив, що Денис попри свій досвід продовжує помилятися в елементарних ситуаціях.

«Це не вперше Попов провалив гру. Він уже не юний футболіст, але робить елементарні позиційні помилки та приймає невірні рішення. Йому треба дуже задуматися про свою гру та діяльність у футболі».

  • Попов цього сезону провів шість матчів, у яких відзначився одним забитим голом.
  • Під керівництвом попереднього наставника Динамо Мірчі Луческу Денис зіграв у 59 поєдинках, забивши чотири голи.
  • Реабілітуватися перед вболівальниками 25-річний захисник зможе у матчі-відповіді із Зальцбургом, який відбудеться 27 серпня. Початок гри о 22:00 за Києвом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт