Ліга Чемпіонів

Сабо і Маркевич винесли вердикт Судакову за матч з Арсеналом: легенди кардинально розійшлися в думках

Переглядів 2346
Владислав Лютостанський
1 голос
Георгій Судаков. Фото: ФК Шахтар
Культові українські тренери Йожеф Сабо та Мирон Маркевич оцінили гру зіркового півзахисника донецького Шахтаря Георгія Судакова у поєдинку Ліги чемпіонів з лондонським Арсеналом.

У матчі третього туру Ліги чемпіонів 2024/25 Шахтар мінімально програв Арсеналу (0:1).

Після поєдинку відомий український тренер Мирон Маркевич у коментарі sport-express.ua висловився щодо гри головної зірки донеччан – Георгія Судакова.

«Судаков непогано виглядав. Якщо обирати когось одного, то «Лева матчу» я віддам Судакову. Не знаю, які плани у Шахтаря стосовно нього, але це такий футболіст, що його можна пропонувати серйозним клубам».

Водночас колишній тренер збірної України та київського Динамо Йожеф Сабо не поділяє думку Маркевича щодо виступу Георгія.

«Судакова в першому таймі я взагалі не бачив. У другому він активізувався, навіть по воротах бив, щоправда, метрів десять вище. Не знаю, куплять його чи ні європейські клуби. Я в цьому Шахтарі взагалі лідера на полі не бачу, абсолютно сіра команда».

  • 22-річний Судаков провів за Шахтар цього сезону 12 матчів у всіх турнірах, забивши сім голів та оформивши дві результативні передачі.
  • Наступний матч команда донецька команда проведе 27 жовтня проти Динамо в рамках чемпіонату України. Початок гри запланований на 18:00.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт