Ліга Чемпіонів

Шахтар – Аталанта: аналітики назвали фаворита другого матчу «‎гірників» у Лізі чемпіонів

Переглядів 297
Віктор Глухенький
2 голоси
Лассіна Траоре приймає вітання від Дмитра Криськіва із забитим голом. Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
У середу, 2 жовтня, відбудеться поєдинок другого туру ЛЧ, у якому зустрінуться донецький Шахтар та Аталанта. Букмекери вже визначилися з фаворитом гри, а «Український футбол» детально аналізує їх лінію.

📆 Завтра, 2 жовтня, відбудеться поєдинок між чинним чемпіоном УПЛ донецьким Шахтарем та італійською Аталантою з Бергамо.

🏟 Матч пройде на стадіоні «Фельтінс Арена» у німецькому місті Гельзенкірхен.

⏰ Гра розпочнеться о 19:45 за київським часом.

Аналітики провідної букмекерської контори FavBet вже проаналізували шанси обох команд на перемогу та визначилися з фаворитом. На їх думку – це команда Джан П'єро Гасперіні.

Коефіцієнти на матч Шахтар – Аталанта:

  • Перемога Шахтаря – 4.95
  • Нічия – 3.95
  • Перемога Аталанти – 1.74

Щодо результативності, то аналітики майже впевнені, що гра у Гельзенкірхені потішить фанів значною кількістю голів. На те, що стандартний тотал 2,5 буде «пробито» (три та більше результативних ударів) коефіцієнт складає 1.78.

Щодо індивідуальних розкладів, то найбільше шансів відзначитися голом має нападник Аталанта Матео Ретегі – 2.40. Якщо ж говорити про представників Шахтаря, то найнижчий коефіцієнт на результативний удар виставили напроти прізвища буркінійського форварда «гірників» Лассіни Траоре – 4.00.

  • У першому турі основного етапу ЛЧ Шахтар зіграв у нічию проти Болоньї (0:0), а Аталанта розписала безгольову мирову з лондонським Арсеналом (0:0).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт