Ліга Чемпіонів

«‎Шапаренку можна було сміливо червону картку давати»: легенда Динамо оцінив суддівство у матчі киян в ЛЧ

Переглядів 869
Віктор Глухенький
2 голоси
Микола Шапаренко (праворуч). Фото: ФК Динамо (Київ)
Колишній нападник київського Динамо Віктор Леоненко розкритикував одного з лідерів біло-синіх Миколу Шапаренка за його надто агресивну поведінку у грі фінальної кваліфікації ЛЧ проти Зальцбурга (0:2).

Коментуючи підсумок першого матчу між київським Динамо та Зальцбургом (0:2) у плей-оф Ліги чемпіонів, Віктор Леоненко погодився з тренером біло-синіх Олександром Шовковським і теж зауважив, що суддівство було досить неоднозначним.

«Шовковський незадоволений суддівством. Закономірно, але, думаю, не тим, що на Ярмоленку фол не призначили. Скоріш за все, невдоволення викликане малою кількістю жовтих карток. Гра була дуже жорсткою.

Футболістів можна було заспокоїти попередженнями. Він цього не зробив. Слабенький суддя був. Скільки разів наступали на ноги, пальці тепер чорні будуть. Не розумію, навіщо арбітрів низького рівня призначати на ключові матчі кваліфікації Ліги чемпіонів. По такій контактній грі виніс всього чотири попередження».

Щоб не бути голослівним Леоненко пригадав ключові, на його думку, помилки Сандро Шерера.  

«Грубий фол Дубінчака залишився поза увагою, Шапаренку можна було сміливо червону картку давати. Після поштовху в спину була явна відмашка по обличчю. Так себе поводити не можна, некрасиво дуже. Це не чемпіонат України, де все дозволяється. Попадеться жорсткіший суддя, і за такі порушення каратимуть вилученнями».

Також Віктор зауважив, що Динамо грало дуже беззубо, не зважаючи на активність Шапаренка і компанії.

«Заряджений-незаряджений, а у нас можна відзначити хіба що удар Попова в штангу. Все інше – або повз ворота, або у воротаря», –  розповів Леоненко в інтерв'ю Football24.

  • Поєдинок-відповідь фінальної кваліфікації Ліги чемпіонів між Зальцбургом та Динамо заплановано на 27 серпня.
  • Початок матчу о 22:00 за Києвом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт