Ліга Чемпіонів

Срна назвав справжню причину рішення Шахтаря: спортивний директор оцінив два перших суперника в Лізі чемпіонів

Переглядів 561
Владислав Лютостанський
2 голоси
Даріо Срна. Фото: ФК Шахтар
Спортивний директор донецького Шахтаря Даріо Срна висловився щодо двох перших суперників команди Маріно Пушича в новому сезоні Ліги чемпіонів.

У середу, 18 вересня, донецький Шахтар зіграє з італійською Болоньєю в першому турі основного раунду Ліги чемпіонів 2024/25. Початок гри о 19:45 за Києвом.

Напередодні старту в найпрестижнішому єврокубковому турнірі спортивний директор Шахтаря Даріо Срна висловився щодо того, чому клуб вирішив проводити свої домашні поєдинки Ліги чемпіонів у німецькому Гельзенкірхені.

«Тому що українці є по всій Німеччині. Ми грали у Варшаві, потім у Гамбурзі минулого року, щоб знайти аудиторію і хороші стадіони. Це були важкі два з половиною роки»

Також Срна оцінив двох перших суперників Шахтаря у Лізі чемпіонів: сенсаційну Болонью та суперкоманду Джан П'єро Гасперіні, переможця Ліги Європи – Аталанту.

«Болонья сильна, так. Проте у них зараз не найкращі результати, приблизно як і у нас – дві поразки у п'яти матчах, але вони дебютують у Лізі чемпіонів, це історія. Шанси 50/50.

Гасперіні – це феномен, дуже сильний [фахівець], а після перемоги в Лізі Європи ще сильніший. Але не будемо зациклюватися на цьому», – цитує Срну TUTTOmercatoWEB з посиланням на Gazzetta dello Sport.

  • Суперниками Шахтаря у Лізі чемпіонів, окрім згаданих вище команд будуть також Арсенал (Лондон), Янг Бойз, ПСВ, Баварія, Брест та Боруссія (Дортмунд).
  • Наразі команда Маріно Пушича посідає сьому сходинку в чемпіонаті України, набравши за п'ять зіграних турів дев'ять залікових балів.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт