Ліга Чемпіонів

Трубін – найкращий голкіпер Ліги чемпіонів: розповідаємо, у якому компоненті воротар Бенфіки немає суперників

Переглядів 15291
Артем Жилінський
2 голоси
Анатолій Трубін. Фото: ФК Бенфіка
Український голкіпер португальської Бенфіки Анатолій Трубін очолив показовий рейтинг, який є важливим для кіперів. Українець врятував свою команду від найбільшої кількості потенційних голів.

Воротар Бенфіки Анатолій Трубін лідирує серед воротарів у першому колі групового етапу Ліги чемпіонів 2023/24 за кількістю сейвів від потенційних голів. Ця інформація надана SofaScore та fbref.

Анатолій Трубін здійснив 3.08 порятунку від потенційних голів у цьому рейтингу. Найближчий конкурент — голкіпер Црвени Звезди Омрі Глазер відстає з результатом 2.82. Третє місце у рейтингу посідає воротар Янг Бойз Ентоні Рачоппі.

Статистика Анатолія Трубіна свідчить про його визначну роботу на полі. Незважаючи на поразки Бенфіки у перших трьох матчах групового раунду проти Зальцбурга, Інтера та Реал Сосьєдада, Трубін продемонстрував високий рівень гри, що зробило його воротарем з найбільшою кількістю разів, коли він рятував команду від потенційних голів.

  • Трубін провів цього сезону за Бенфіку сім поєдинків, пропустивши шість голів та зігравши дві «сухі» гри.
  • Після поразки від Реал Сосьєдаду Бенфіка посідає останню, четверту сходинку в групі D, не маючи в активі жодного очка. 
  • Наступний поєдинок в ЛЧ Бенфіка знову зіграє проти Реала Сосьєдад, але вже на виїзді. Гра відбудеться 8 листопада. Початок матчу о 19:45. 
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт