Ліга Чемпіонів

Трубін не вразив у матчі Бенфіки з екскомандою Пушича: турнірна таблиця Ліги чемпіонів після третього туру

Переглядів 196
Віктор Глухенький
2 голоси
Капітуляція Трубіна та Бенфіки загалом. Фото: Х-акаунт Феєнорда
У поєдинку третього туру основного етапу Ліги чемпіонів роттердамський Феєнорд переграв на виїзді Бенфіку (3:1) та перервав шестиматчеву переможну серію «орлів».
  • Востаннє до сьогодні Бенфіка та  Феєнорд на рівні офіційних матчів зустрічалися аж у 1972 році. Тоді португальці декласували голландців з рахунком 5:1.
  • З 2021 по 2023 роки у Феєнорді асистентом Арне Слота працював чинний тренер донецького Шахтаря Маріно Пушич.

Це «солодке» слово помста. І байдуже, що з останнього побачення минув аж  51 рік! Саме стільки в офіційних іграх, не рахуючи товариські матчі та турніри, між собою не грали Бенфіка та Феєнорд. Й от нове рандеву, яке теж запам’ятається на роки.

Підвалини перемоги Феєнорд заклав ще у першому таймі, коли тричі пробив нашого Анатолія Трубіна. Але одного разу, а саме перший гол Аясе Уеди все ж скасували. Зате до точних ударів того ж таки Уеди та Антоні Міламбо претензій не було.

По перерві Бенфіка, після того, як знову пропустила і знову гол скасували після перегляду ВАР, цього разу результативний удар «поцупили» у Гернота Траунера, нарешті забила й сама. Інтригу відновив Керем Актюркоглю.

Однак її поховав Міламбо на другій додадій хвилині своїм другим голом.

Ліга чемпіонів УЄФА, груповий етап, третій тур

Бенфіка (Лісабон) – Феєнорд 1:3 (0:2)

Голи: Актюркоглу, 66 – Уеда, 12, Міламбо, 33, 90+2.

Турнірна таблиця Ліги чемпіонів після третього туру

  • У наступному турі ЛЧ лісабонські «орли» полетять в гості до німецької Баварії з Мюнхену. Поєдинок заплановано на 6 листопада. Початок гри о 22:00 за київським часом.
  • Феєнорд у турі номер чотири у Роттердамі прийматиме австрійський Зальцбург. Ця гра пройде також 6 листопада і розпочнеться о 22:00.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт