Ліга Чемпіонів

«Виграли обидві команди»: Пушич задоволений результатом, але не статистикою у грі Ліги чемпіонів проти Болоньї

Переглядів 261
Віктор Глухенький
1 голос
Маріно Пушич. Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Головний тренер донецького Шахтаря підбив підсумки поєдинку першого туру основного етапу Ліги чемпіонів проти італійської Болоньї, який завершився безгольовою нічиєю (0:0).

Напередодні, 18 вересня, чемпіон УПЛ Шахтар розпочав свій шлях у новому сезоні Ліги чемпіонів. Донеччани на виїзді розписали «суху» нічию проти Болоньї (0:0), якою наставник помаранчево-чорних виявився задоволеним.

«Усе залежить від того, як розглядати перебіг подій у цьому матчі. Ви самі бачили, що поле було дуже незручним для гри, ми не могли проявити повною мірою свої якості на такому газоні. Тим не менш, що стосується нашого підходу до гри, нашої стратегії, якої ми дотримувалися від початку матчу, то я вважаю, що ми відпрацювали сповна – особливо в пошуку вільних зон. І якщо оцінювати матч з точки зору того, хто більше здобув, то я вважаю, що це важке одне очко, яке виграли обидві команди. Тож обидві команди можуть бути задоволені».

Звернув наставник Шахтаря увагу і на статистичні показники матчу на «Ренато Д’Арра», особливо на гру у нападі, де «гірники» напрацювали лише на один удар у площину воріт.

«Вам подобається статистика? Мені – ні», – цитує Пушича пресслужба Шахтаря.

  • У наступному турі ЛЧ Шахтар на формально домашньому полі прийматиме італійську Аталанту з Бергамо.
  • Поєдинок відбудеться 2 жовтня і розпочнеться о 19:45 за київським часом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт