Ліга Чемпіонів

«Якби він так грав в Олександрії чи в Русі – його б у збірну не викликали»: захиснику Шахтаря підписали вирок

Переглядів 99
Богдан Чернишевський
1 голос
Валерій Бондар. Фото: ФК Шахтар
Відомий український тренер і експерт Олег Федорчук дав свою оцінку грі захисника донецького Шахтаря Валерія Бондаря в матчі другого туру Ліги чемпіонів проти Аталанти (0:3).

Відомий тренер і експерт Олег Федорчук в ексклюзивному інтерв'ю сайту «Український футбол» оцінив гру центрального захисника Шахтаря Валерія Бондаря в матчі другого туру Ліги чемпіонів з італійською Аталантою (0:3).

Федорчук поставив Бондарю 5,7. Це нижче оцінок, які українець отримав від Sofascore (6,6), Flashscore (6,3) і WhoScored (6,2).

Експерт вважає, що Бондар би не виступав за збірну України, не будучи гравцем Шахтаря. 

«Якби він так грав би в Олександрії чи в Русі – його б у національну збірну України навіть не викликали. Наразі його якість гри дуже посередня. У нього були важкі травми, він чимало пропустив, нервує».

Федорчук вважає, що в грі захисника стався регрес. 

«На час молодіжного чемпіонату світу 2019 року Бондар вирізнявся тим, як грає з м’ячем, а зараз він в тіні. Ті характеристики, за які його відзначали свого часу, вони не демонструються. Валерій – не атлет, тому має чимось компенсувати свої недоліки. А виходить ситуація, що ні туди, ні сюди».

  • Після двох матчів ЛЧ в активі Шахтаря одне очко і 27-е місце в загальній таблиці турніру.
  • Бондар в поточному сезоні зіграв дев'ять матчів за донецький клуб у всіх змаганнях і не відзначився результативними діями.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт