Ліга Чемпіонів

«Задоволені цим переїздом»: ван Леувен перед першим матчем ЛЧ висловився про нову домашню арену Шахтаря

Переглядів 2059
Дмитро Котков
1 голос
Патрік ван Леувен. Фото: Шахтар
Наставник Шахтаря Патрік ван Леувен відповів на запитання журналістів перед матчем з Порту. Ця зустріч відбудеться в рамках першого туру групового раунду Ліги чемпіонів.

Головний тренер Шахтаря Патрік ван Леувен напередодні поєдинку групового раунду Ліги чемпіонів проти Порту висловився про те, що донецька команда гратиме домашні матчі найпрестижнішого єврокубку в Гамбурзі. Це німецьке місто стане вже п’ятим, в якому «гірники» гратимуть домашні поєдинки єврокубків (до цього були Львів, Харків, Київ та Варшава).

«Легія також потрапила до єврокубків, отже, ми мали б дві команди, які гратимуть у Європі, і це може знизити інтерес людей до відвідування матчів. Після цього клубу стало відомо, що в Гамбурзі є інтерес до міжнародних ігор. Якщо орієнтуватися на продаж квитків, це було чудове рішення. Тут ми зустрінемося з дуже гарними командами. Задоволені цим переїздом, якістю стадіону та всім іншим», – цитує ван Леувена прес-служба донецького клубу.

Також нідерландський спеціаліст висловився про суперника Шахтаря.

«У минулих сезонах Порту завжди був однією з команд, на які я звертав увагу, тому що вони мають схожі з моїми уявлення про футбол та розвиток гравців, забезпечують їм можливість грати в першій команді. Також усі ці роки у футболі ми маємо друзів, які працюють з Порту, тому завжди приємно зустрітися з ними».

  • Матч Шахтар – Порту розпочнеться 19 вересня о 22:00 за Києвом.
  • Також у квартеті з українською та португальською командами грають Барселона та Антверпен.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт